Service van Fietskar.nl

Service van Fietskar.nl

Technische Dienst

Onze vakkundige servicemonteurs zijn 5 dagen in de week telefonisch bereikbaar op nummer telefoonnummer 085 – 760 08 84 of op service@fietskar.nl.

Kortom: ook bij eventuele problemen zijn wij gewoon uw betrouwbare partner.

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft.Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Onze gegevens: email: service@fietskar.nl, telefoon: 085 – 760 08 84

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u hier geen prijs op stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met Stichting Webshop Keurmerk waar fietskar.nl bij is aangesloten.

Betalingsmogelijkheden bij Fietskar

De betaalmethodes die we op dit moment hebben zijn:

  • iDEAL
  • Creditcard
  • Bancontact

Bezorgen/retourneren

Fietskar.nl bezorgt alle bestellingen tegen een tarief van 3,95 per bestelling voor alle pakketten onder de 10 kilogram. Daarboven bedragen de verzendkosten 5,00 euro Wij streven ernaar om de producten binnen 3 dagen bij u aan huis af te leveren. Indien dit ons niet lukt laten wij dat zo snel mogelijk weten. Bij de aankoop van een fietskar maken we een afspraak met u om uw fietskar persoonlijk thuis af te leveren.
Als koper heeft u tot 30 dagen na afleverdatum het recht tot retourneren van de goederen. Uw retour is gratis te verzenden na het aanmelden van de retourzending. Bekijk de retourpagina om verdere informatie te vinden over ons retourproces.

Tarieven voor verzending

Nederland:

  • 3,95 euro voor alle pakketten tot 10 kilogram
  • 5,95 euro voor alle pakketten vanaf 10 kilogram (hierbij is te denken aan fietskarren en bagagekarren)

België:

  • Groot pakket (zoals bijvoorbeeld fietskar) 50,00 euro
  • Klein Pakket (accessoires en diversen) 10,00 euro

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

× WhatsApp Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday