Retour

Uw retourzending regelen

U kunt uw bestelling in zijn geheel( of gedeeltelijk) binnen 30 dagen retourneren. Op deze pagina is alle nodige informatie te vinden die u nodig heeft om de retourprocedure in gang te zetten.

Voorwaarden van retourzending

  • U meldt uw retourzending aan binnen 30 dagen na aankoop
  • Artikelen zitten in originele en onbeschadigde verpakking
  • Artikelen zijn ongebruikt en onbeschadigd
  • U heeft uw retour aangemeld zoals beschreven in de volgende stap:

Aanmelden van uw retour

Om uw artikel retour te zenden moet u deze zending eerst aanmelden door een mail te sturen naar postbus@fietskar.nl . Na het aanmelden van uw retour ontvangt u een retourlabel waarmee u de retourzending gratis kunt versturen.

Let op! Zonder het aanmelden van uw retourzending kunnen wij uw retour niet verwerken.

Retourformulier

Het retourformulier is meegeleverd in uw pakket. Vul dit formulier in en stuur het mee in de retourzending. Het invullen van het formulier helpt bij het verwerken van de retourzending.

Indien u het retourformulier niet in bezit heeft kunt u het formulier vinden door op de onderstaande knop te drukken.

Afhandeling

Zodra de retourzending bij ons is verwerkt krijg je hierover een bericht. Dit proberen wij natuurlijk zo snel mogelijk te doen. Heb je na 14 dagen nog niets van ons vernomen? Neem dan contact op met onze klantenservice door te bellen naar 085 – 760 08 84 of te mailen naar postbus@fietskar.nl . Zodra wij uw retour in goede orde hebben ontvangen kunt u de terugbetaling van het volledige bedrag (of een gedeelte hiervan inden van toepassing) binnen enkele dagen verwachten via de betaalmethode waarmee u de bestelling heeft gedaan.

Mocht u nog vragen hebben over de mogelijkheden, stuur dan een mail naar postbus@fietskar.nl of bel ons gerust op 085 – 760 08 84

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl
raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_2

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

× WhatsApp Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday