Merken

Alles voor uw Fietskar en Bakfiets

Of het nu een nieuwe fietskar of een bakfiets is, wij bieden alleen de beste merken en de beste producten. Wij werken samen met merken waar we op vertrouwen en waarvan de kwaliteit bewezen is. Iedereen is anders en iedereen heeft andere behoeftes. De door ons gekozen merken bieden voor iedereen een gepaste oplossing voor uw wensen op het gebied van fietskarren en bakfietsen.

bakfiets.nl-fietskar-online-kopen

Bakfiets.nl

De degelijke bakfiets voor dagelijks gebruik. Met de kenmerkende houten bakken en ruime keuze aan verschillende modellen bieden de bakfietsen van Bakfiets.nl voor iedereen een geschikte optie.

burley-fietskar-online-kopen

Burley

Fietskarren van een goede kwaliteit met een ruime keuze aan inzet. Burley maakt zowel kinderkarren als bagagekarren.

carqon-fietskar-online-kopen

Carqon

Staat aan de kant van het hoge segment maar is vooral overtuigend door het moderne design en de perfecte rijeigenschappen. Het nieuwste op het gebied van de elektrische bakfiets.

croozer-loco-fietskar-online-kopen

Croozer

Een stukje wandelen of joggen met uw kind of toch een fietstochtje met de hond achter de fiets? Croozer maakt zowel kinderkarren als hondenkarren.

gazelle-fietskar-online-kopen

Gazelle

Voor iedereen bekend maar nieuw op de markt met een elektrische bakfiets. Gazelle-kwaliteit in de vorm van de ultieme elektrische bakfiets voor dagelijks gebruik.

johnny-loco-fietskar-online-kopen

Johnny Loco

Bekend van de beach cruisers, levert Johnny Loco ook een mooie bakfiets. Klassiek design in combinatie met goede rijeigenschappen en topkwaliteit.

soci.bike-fietskar-online-kopen

Soci.Bike

Oldschool design in een eigentijds jasje. Soci.Bike maakt bakfietsen van een uitstekende kwaliteit.

thule-loco-fietskar-online-kopen

Thule

Veiligheid, degelijkheid en slimme ontwerpen. Zoals je gewend bent van Thule maar dan toegepast op fietskarren. Een merk met een groot assortiment aan fietskarren waarin voor iedereen een geschikte optie te vinden is.

triobike-fietskar-online-kopen

Triobike

Bakfietsen die voor zichzelf spreken. Een uniek ontwerp dat net een beetje anders is dan de traditionele bakfiets.

urban-arrow-fietskar-online-kopen

Urban Arrow

De pioniers op het gebied van de elektrische bakfiets van Nederlandse bodem. Met een uniek concept bieden de bakfietsen van Urban Arrow de mogelijkheid om mee te groeien met de behoeftes van de gebruiker.

Winther

Degelijke fietskarren voor dagelijks gebruik. De producten van Winther brengen uw kind comfortabel en veilig naar bestemming.

XLC-fietskar-online-kopen

XLC

De betrouwbare fietskarren die naar eigen inzicht kunnen worden aangepast met accessoires

× WhatsApp Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday