De Fietskarren Specialist van Nederland

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3

DE FIETSKARREN SPECIALIST

PERSOONLIJK ADVIES IN ONZE WINKEL

NIET GOED? GELD TERUG

Aanbevolen categorieën

Meest verkochte producten

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

Fietskar.nl, webshop met de grootste fysieke showroom van Nederland sinds 1982

Vele webshops zijn er te vinden op het gebied van fietskarren. Ook ons aanbod met fietskarren is groot. Maar waarschijnlijk ziet u door de bomen het bos niet meer en wilt u de karren eens zien, proberen, inklappen, opmeten of gewoon uw kind of kinderen er even in laten zitten. Bezoek dan onze showroom in Hilversum. Wij kunnen u uiteraard alles vertellen over de karren zodat u een weloverwogen beslissing kan nemen aangaande de aanschaf van een fietskar. Tevens zijn de fietskarren vaak direct leverbaar en zijn ook de vele accessoires vanuit de winkel beschikbaar. Kom dus langs en ervaar onze vele karren gewoon offline in de winkel.

Uitgebreid Assortiment

Het spreekt voor zich maar toch, wij bieden een ruime collectie aan kwalitatief hoogwaardige fietskarren. Nee, wij hebben niet alles. Wij hebben ook onze keuzes gemaakt op basis van kwaliteit, degelijkheid en met name veiligheid. Helaas is het ook in de fietskarren branche zo dat er karren op de markt komen die niet aan onze eisen voldoen, deze karren vindt u dus ook niet terug in ons assortiment. De fietskarren die wij wel aanbieden zijn allen van een bovengemiddelde kwaliteit en dus producten waar wij volledig achter kunnen staan.

Persoonlijk en Deskundig

Door onze ruime ervaring van ruim 30 jaar op het gebied van fietskarren kunnen wij u in onze showroom een deskundig advies geven. Of dit nu gaat om een fietskar voor uw kinderen of een bagagekar voor uw reis naar Vietnam, wij praten u graag bij over de voors en tegens van de verschillende fietskarren. Onze verkopers zijn vaak ook zelf gebruikers en dus zijn de reviews uit de eerste hand. Profiteer dus van een persoonlijk advies en reken op onze deskundigheid die wij in vele jaren hebben opgebouwd.

<strong class="single-cart-notice">
</strong> <span class="font-weight-medium">aan winkelwagen toegevoegd.</span>:
Checkout
× WhatsApp Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday